Vesikiertoiset Sentakia-pyyhekuivaimet voidaan liittää sekä käyttöveteen että lämpöjohtoverkkoon. Käyttöveteen liitettynä kuivain on lämmin ympäri vuoden, kun taas lämpöjohtoverkossa (patteriverkossa) pyyhekuivain lämpenee ainoastaan talvisin (yleensä syyskuusta huhtikuuhun). Kesäisin lämpöjohtoverkkoon liitetyn pyyhekuivaimen lämmitys onnistuu sähkövastuksella.

Kuivaimien materiaalitiedot ja pintakäsittelyvaihtoehdot on mainittu ko. malliston kohdalla. LC-, LS-, ML-mallit voidaan varustaa tarvittaessa myös sähkövastuksella. LC-, LS-, ML- ja EN-mallit saatavilla erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Vesikiertoisten kuivaimien lämmitystehot on laskettu +60 °C veden lämpötilan mukaan. Vesikiertoisten kuivaimien takuu on 7 vuotta.

Sähkötoimiset mallit on varustettu pistorasialiitännällä ja niiden suojausluokka on IP 44 tai IP 34. Valmistusmateriaalina on mallista riippuen joko kromattu teräsputki tai ruostumaton teräs. EE-kuivaimia toimitetaan erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Sähkötoimisten kuivaimien sekä sähkövastusten takuu on 2 vuotta. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Sivuillamme olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron.